Kuvissa: VPM1 mustana ja valkoisena, sekä VPM2.

VPM led-moduulit

VPM led-moduulit on suunniteltu käytettäväksi katu- ja tienvalaisimissa, mutta ne soveltuvat myös käytettäväksi laajalti erilaisissa valaistustarpeissa niin sisä- kuin ulkokäytössä. Moduulien rakenne on kosteuden ja pölynpitävä, eli niitä voidaan käyttää luotettavasti kaikissa veden pinnan päällä olevissa kohteissa, joissa on riittävä ilmankierto. Moduuleilla on runsaasti erilaisia sovelluskohteita kohdevalaisusta yleisvalaistukseen valitsemalla sopiva optiikka valon suuntaukseen ja sopiva moduulin kiinnitystapa valaisimeen tai muuhun rakenteeseen.


Kuvassa VPM4 M4.

VPM led-moduulit sisältävät korkealuokkaiset ledit, valonsuuntaukseen tarvittavan optiikan ja vankan alumiinirungon. VPM1 led-moduulissa on riittävä jäähdytys varmistamaan lämmön siirtäminen ledeiltä ympäröivään ilmaan moduulin rungon jäähdytysripojen avulla. VPM2 ja VPM4 led-moduulit tarvitsevat valaisinrungon, joka siirtää lämmön pois led-moduulilta.

Tuotteet

Led-moduuli-

versiot

Led-moduulin

ottoteho

Hyötyvalonmäärä (lukemat 350 mA:n virralla,

 700mA :lla lukemat 1,7 kertaiset)

VPM1
Tyypillinen 8,5 W 900 lm (kun rungon lämpötila 60 °C)
VPM2
Tyypillinen 8,5 W 900 lm (kun rungon lämpötila 60 °C)
VPM4 M2
17W 1800 lm
VPM4 M3
25,5 W 2700 lm
VPM4 M4
34W 3600 lm

Valonjako

Rakenteeseen on useita linssejä, joilla tuotetaan erilaisia valonjakokuvioita. Valaisinta toteutettaessa samaan valaisimeen on mahdollista ottaa led-moduuleja erilaisilla valonjako-ominaisuuksilla. Valaisusuunnittelijoilla on vapaus tehdä hyvin erilaisia toteutuksia. Toteutamme uusia optisia ratkaisuja asiakaspalautteen perusteella.

Katso saatavilla olevat optiset linssit tuotetekniikka-sivuilta.

Luotettavuus ja ylläpidettävyys

Valopaa Oy:n led-valaisimet ovat suunniteltu vaativien olosuhteiden pitkää elin-ikää vaativaan energiatehokkaaseen valaisuun. Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia tunnettujen valmistajien komponentteja. Mekaaninen toteutus huolehtii lämmönhallinnasta ja mekaanisesta kestävyydestä. Led-moduulin tiiveysluokka on korkea, jolloin moduulia voi käyttää sekä ulkona että sisällä, ja myös kosteissa tiloissa. Valopaa Oy:n led-moduuleilla valaisimet pystytään toteuttamaan ylläpidettäviksi.

Huomautus! Koska jatkuvasti kehitämme tuotteitamme, pidätämme oikeuden muutoksiin.