VP3111 led-kohdevalaisin

VP3111 led-valaisin tuoteperhe on suunniteltu käytettäväksi kohdevalona ja kävelyreittien valaisijana. VP3111 led-valaisimissa käytetään Valopaa Oy:n kehittämää VPM1 led-moduulia, joten kaikki linssit ovat käytettävissä. Valaisimilla luodaan elävyyttä pihoihin, puistoihin, rakennuksiin ja muihin kohteisiin. Katuvalaisinoptiikoilla voidaan toteuttaa turvalliset kävelyreitit ja uudenlaista valaistusta piha-alueelle. Valonlähteen suuntaa voidaan kääntää ja valaisinta voidaan kiertää tolpassa, joten valoa voidaan suunnata tarpeen mukaan.

                
Kuvissa: Yksi-moduulinen VP3111 M1 ja kaksi-moduulinen VP3111 M2.

VP3111 led-kohdevalaisin on saatavilla sekä yhden että kahden moduulin versiona. Kahden moduulin versiossa moduulit voidaan suunnata samansuuntaisesti suuremman valotehon saamiseksi, tai pystysuunnissa eri suuntiin laajemman valaistusalueen aikaan saamiseksi.

VP3111 led-kohdevalaisin asennetaan halkaisijaltaan 60 mm pylvääseen (ei sisälly toimitukseen). Sähkö tuodaan valaisimelle pylvään kautta, liitäntälaite sijaitsee pylvään sisällä. Tuoterakenne siirtää ledeillä syntyneen lämmön hyvin pois ja rakenne on pölyltä ja vedeltä suojattu.

Tuotteet


Ottoteho
Hyötyvalonmäärä
VP3111 M1
11 W
900 lm
VP3111 M2
22 W
1800 lm

Huomautus! Koska jatkuvasti kehitämme tuotteitamme, pidätämme oikeuden muutoksiin.