Led-valonheittimet

Valopaa Oy:n led-valonheittimillä toteutetaan mm. alue- ja kohdevalaistusta valitsemalla tarpeeseen sopiva valoa kotrolloiva linssi. Valaisimilla valaistaan ja luodaan elävyyttä pihoihin, puistoihin, rakennuksiin ja muihin kohteisiin. Erilaisilla optisilla ratkaisuilla, linsseillä, käyttökohteita ja -tapoja on useita. Esimerkiksi katuvalaisimissa käytettävillä linsseillä voidaan toteuttaa turvalliset kävelyreitit ja uudenlaista valaistusta piha-alueelle.

Luotettavuus ja ylläpidettävyys

Valopaa Oy:n led-moduulit ovat suunniteltu vaativien olosuhteiden pitkää elin-ikää vaativiin energiatehokkaaseen valaisuun. Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia tunnettujen valmistajien valmistamia komponentteja. Mekaaninen toteutus huolehtii lämmönhallinnasta ja mekaanisesta kestävyydestä. Led-moduulin tiiveysluokka on korkea, jolloin moduulia voi käyttää ulkona ja sisällä. Led-moduulit ja liitäntälaitteet ovat vaihdettavissa.

Valonjako

VP led-valaisimissa on käytettävissä kaikki VPM led-moduulisarjan optiset ratkaisut. Alla on esitetty muutama esimerkki valonheittimen käyttöön soveltuvasta optisesta ratkaisusta.  Kehitämme uusia valonjakoratkaisuja asiakkaiden palautteen perusteella. Katso kaikki optiset ratkaisut tuotetekniikka-sivuilta.

Linssi V11. Katuvalaistuksen linssi, kapealle tielle. Soveltuu mm. kevyenliikenteen väylille ja asuinalueiden kaduille. Kapeanmallinen valonjako vähentää häiriövaloa esimerkiksi asuinalueiden kaduilla käytettäessä.

Linssi V8. Yleisvalaistuksen linssi, valokeila 90°, 600 cd/moduuli. Soveltuu esimerkiksi erilaisten tilojen valaistukseen teollisuudessa, pysäköintihalleissa ja alikäytävissä. Linssi V7.  Kohdevalaistuksen linssi, valokeila 20°, 5000cd/moduuli. Soveltuu hyvin kohde- ja korostusvalaistukseen.