(Jyväskylä Valon kaupunki, kuvaaja Jani Salonen)

Led-katuvalaisimet

Valopaan led-katuvalaisimilla tuotetaan tarkoituksenmukaista valkoista valaistusta teille, kaduille, kevyen liikenteen väylille ja liikuntareiteille  energiatehokkaasti, luotettavasti, ylläpidettävästi ja asiakkaan halutessa myös älykkäästi.

Valaisimien modulaarinen rakenne laajalla valonjakotarjonnalla mahdollistaa katuvalaisimiemme käytön myös mm. pysäköintialueilla, pihoilla ja teollisuushalleissa.

Valopaa Oy:n led-katuvalaisimet on kehitetty käyttäen yrityksen omaa modulaarista tuotealustaa. VPM led-moduulisarja ja siihen suunnitellut optiset ratkaisut tuottavat lukuisia variaatioita tuotteista, ja ne soveltuvat siten moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Led-katuvaloja voi käyttää mm. aluevalaisuun ja liikuntareittien, teiden ja katujen valaisuun. Autamme mielellämme valitsemaan sopivan valaisimen ja optiikan sinun tarpeeseesi! Toteutamme myös asiakaskohtaisia tuotteita.

Luotettavuus ja ylläpidettävyys

Valopaa Oy:n led-valaisimet ovat suunniteltu vaativien olosuhteiden pitkää elin-ikää vaativaan energiatehokkaaseen valaisuun. Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia tunnettujen valmistajien komponentteja. Mekaaninen toteutus huolehtii lämmönhallinnasta ja mekaanisesta kestävyydestä. Tuotteiden keskeisillä osilla, led-moduuli ja virtalähde, tiiveysluokka on korkea. Tuote on suunniteltu ylläpidettäväksi vaihdettavalla led-moduulilla ja virtalähteellä. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Valonjako

VP led-katuvalaisimissa on käytettävissä kaikki VPM led-moduulisarjan optiset ratkaisut. Toteutamme uusia optisia ratkaisuja asiakaspalautteen perusteella. Katso kaikki optiset ratkaisut tuotetekniikka-sivujen optiikat-sivulta.

Linssi V14. Katuvalaistuksen linssi, normaalille tielle. Epäsymmetrinen valonjako tuottaa tasaisen valon tielle siten, että valaisinta on kallistettu 5 astetta.

 Linssi V11. Katuvalaistuksen linssi, kapealle tielle. Soveltuu mm. kevyenliikenteen väylille ja asuinalueiden kaduille. Kapeanmallinen valonjako vähentää häiriövaloa esimerkiksi asuinalueiden kaduilla käytettäessä.

Linssi V12. Katuvalaistuksen linssi, leveämmälle tielle kuin V11. Epäsymmetrinen valonjako tuottaa tasaisen valon tielle.