Tinkimätöntä laatua ja suorituskykyä

Valopaa kiinnittää suurta huomiota tuotteidensa laatuun ja suorituskykyyn. Led-valaisimemme ja älykkäät led-valaisinjärjestelmämme ovat luotettavia, energiatehokkaita, helposti ylläpidettäviä ja tuottavat halutun valaistuksen. Ne suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Valaisimemme perustuvat omaan modulaariseen tuotealustaamme. Alustan rakenneosat on suunniteltu siten, että näillä osilla toteutetut tievalaisimet täyttävät Liikenneviraston tievalaisimille asettaman 30 vuoden käyttöikä vaatimuksen. Kaikki tuotteemme perustuvat samaan tuotealustaan.

Korkean luotettavuuden saavuttaminen vaatii led-komponenttien hyvää lämmönhallintaa sekä led- ja optisten komponenttien huolellista kotelointia suojaan pölyltä ja kosteudelta. Myös energiatehokkuudeltaan tuotteemme ovat markkinoiden huippua. Tämän varmistaa hyvä suunnittelu, sopivien led-komponenttien käyttö sekä oikea optinen ja mekaaninen toteutus.

Led-valaisimemme ovat modulaarisia ja kehitetty omalle tuotealustallemme. Tämä takaa vaivattoman ylläpidettävyyden. Yksittäisiä led-moduuleja ja virtalähteitä voi vaihtaa ja näin jatkaa valaisimen elinkaarta. Led-moduulimme ovat myös korjattavissa. Käyttämämme led-moduulit ovat lisäksi jo lähtökohtaisesti erittäin pitkäikäisiä.

Halutun valaistuksen toteuttaminen ja valon tarkka ohjaaminen vaativat hyvää optista suunnittelua ja toteutusta. Led-valaisimen energiatehokkuus on sitä parempi mitä tarkemmin valo kohdennetaan ja hukkavalo karsitaan. Led-moduuliemme optinen ratkaisu on ledien päälle asennettava linssi.

Kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa. Näin täkäläisten asiakkaiden mahdollisuus vaikuttaa tuotteidemme ominaisuuksiin ja rakenteisiin paranee.  Lisäksi suomalainen ilmasto asettaa haasteita, joihin suurin osa myynnissä olevista led-valaisimista ei pysty vastaamaan. Valopaan tuotteet täyttävät kaikki vaatimukset jopa 40 asteen pakkasissa.

Valopaan valaistuksen älykäsohjaus kaikkine moduuleineen ja laitteineen on kehitetty samaan vaativaan käyttöön kuin ovat led-valaisimemmekin.