Led-kattovalaisimet

Valopaa Oy:n led-kattovalaisimet soveltuvat moneen käyttökohteeseen. Erilaisilla optisilla ratkaisuilla voidaan varioida VP led-kattovalaisimia, ja käyttää niitä mitä erilaisimpiin kohteisiin. Tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöisiä, mutta toimivat hyvin myös sisätiloissa, esimerkiksi kylmien varasto- ja teollisuushallien valaisussa.

 

Luotettavuus ja ylläpidettävyys

Valopaa Oy:n led-valaisimet ovat suunniteltu vaativien olosuhteiden pitkää elin-ikää vaativiin energiatehokkaaseen valaisuun. Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia tunnettujen valmistajien valmistamia komponentteja. Mekaaninen toteutus huolehtii lämmönhallinnasta ja mekaanisesta kestävyydestä. Tuotteiden keskeisillä osilla, led-moduuli ja virtalähde, tiiveysluokka on korkea. Tuote on suunniteltu ylläpidettäväksi vaihdettavalla led-moduulilla ja virtalähteellä. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

 

Valonjako

VP led-kattovalaisimissa on käytettävissä kaikki VPM led-moduulisarjan optiset ratkaisut sekä osassa tuotteista moduulit ovat lisäksi käännettäviä, joka lisää valon suuntaamisen mahdollisuuksia. Kehitämme jatkuvasti uusia optisia ratkaisuja asiakaspalautteen perusteella. Katso kaikki optiset ratkaisut tuotetekniikka-sivuilta.

 

Linssi V8. 600 cd/moduuli, valokeila on 90°.
Viereisen kuvan optiikka on suunniteltu yleisvalaistukseen, ja on siten sopiva esimerkiksi hallien valaistukseen sekä alikäytävien valaisemiseen.

Lataa tästä valonjakotiedosto (LDT/IES). Tiedosto on yhden moduulin valonjaosta, ota siis huomioon moduulien määrä ko. led-kattovalaisimessa.  

 

 

 

 

 

 

Linssi V9. 200 cd/moduuli, lambertiaalinen valonjako.
Viereinen kuva on yleisvalaistukseen sopivasta valonjaosta.

Lataa tästä valonjakotiedosto (LDT). Tiedosto on yhden moduulin valonjaosta, ota siis huomioon moduulien määrä ko. led-kattovalaisimessa.

Huom! Valonjakotiedosto ja oheinen kuva ovat mallinnuksen mukaisia. Julkaisemme mittauksen mukaiset tiedostot lähiaikoina.  

 

 

 

 

 

Linssi V9B. Kattovalaistukseen erityisesti suunniteltu valonjako, esimerkiksi alikäytävien ja huoltoasemien mittarikenttien valaisuun, mutta soveltuu hyvin myös yleisvalaisuun niin sisälle kuin uloskin. Linssillä on erityisesti huomioitu häikäisyn minimoiminen mataliin katoksiin asennettaessa.

Lataa tästä valonjakotiedosto (LDT). Tiedosto on yhden moduulin valonjaosta, ota siis huomioon moduulien määrä ko. led-valaisimessa.

Huomautus! Valonjakotiedostot ja oheinen kuva mallinnuksen mukaisia. Mittauksen mukaiset tiedostot julkaistaan lähiaikoina.  

 

   

 

VP led-kattovalaisimiin soveltuvat lisäksi seuraavat linssit:

 

 

Huomautus! Koska jatkuvasti kehitämme tuotteitamme, pidätämme oikeuden muutoksiin.