Asiakaskohtaiset led-valaisimet

Kehitämme ja valmistamme led-valaisimia asiakkaiden tarpeisiin hyödyntämällä omaa tuotealustaamme ja tuoterakenteitamme. Tuotealustan modulaarinen rakenne mahdollistaa nopean tuotekehityksen myös asiakaskohtaisissa tuotteissa.

Asiakkaamme hyötyvät kehitettyjen ja testattujen rakenteiden ja valmistusmenetelmien käytöstä projektin toteutuksen nopeutena ja korkeana toimitusvarmuutena sekä alentuneina materiaali- ja investointikustannuksina. Tuoteprosessimme etenee vaiheittain alkaen asiakkaan tarpeen määrittelystä ja päätyen testattuun asiakaskohtaiseen valaisinratkaisuun. Toimitusprosessissa huolehdimme tuotteen materiaalihallinnon, valmistamisen, testaamisen ja toimittamisen asiakkaamme haluamalla tavalla.

Valopaa Oy myy kehittämiään led-moduuleja asiakkaiden oman tuotekehityksen osaksi.  Led-moduulit ovat myös keskeisessä osassa asiakaskohtaisten valaisimien kehittämisessä Valopaa Oy:n toiminnassa.

 

Viereisessä kuvassa on esimekkinä asiakkaalle toteutetusta valaisimesta. Valaisin, Rumled 2221, on osa Rumtec Oy:n alikulkutuotekonseptia.