Kuokkalan silta, Jyväskylä (Jyväskylä valon kaupunki, kuvaaja: Jani Salonen)

Monipuolisia ratkaisuja

Valopaan led-valaisimet ja älykkäät led-valaistusjärjestelmät ovat joustavasti muunneltavia ja sopivat monipuolisuutensa vuoksi erittäin moniin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin.  Asiakkaamme hyötyvät tuotteistamme laadukkaalla ja tarkoituksen mukaisella valaistuksella sekä elinkaariedullisuudella.

Suomeen ja ulkomaille on asennettu tuhansiin kohteisiin Valopaan led-valaisimia. Myös Valopaan älykkäiden led-valaistusjärjestelmien suosio on vahvassa kasvussa.

Valopaan ratkaisuja käytetään etenkin vaativissa kohteissa ja olosuhteissa. Ne ovat parhaimmillaan teiden, katujen, puistojen, ulkoalueiden, siltojen, urheilukenttien ja liikunta-alueiden, teollisuustilojen ja hallien sekä huoltoasemien valaisemisessa.

Käyttökohteet kartalla

Kartalle on merkitty kohteita, joihin on asennettu led-valaisimiamme tai älykkäitä järjestelmiämme. Klikkaamalla kohdetta saa siitä lisätietoja. Kartan voi myös avata suurempaan näkymään, jolloin käyttökohteista on saatavilla yksityiskohtainen listaus.

Otamme mielellämme vastaan tietoa asiakkaittemme valaistuskohteista. Lisäämme myös asiakkaittemme ottamia kuvia kartan yhteyteen. Lähetä valaistuskohteen sijainti ja kuvasi yhteystietoineen ja mahdollisen linkkitoiveen kera osoitteeseen: [email protected].Näytä Valopaa Oy:n led-valaisimien käyttökohteita suuremmalla kartalla