Ylivoimaista kustannustehokkuutta ja hyvä tarpeenmukainen valaistus

Älykäs valaistuksenohjaus tyypillisesti puolittaa energiakulutuksen verrattuna ilman ohjausta samaa teknologiaa käyttävään valaistukseen. Ohjauksen langattomuus  tekee ohjauskaapelit, sähköverkkoon asennettavat ohjauslaitteet ja ohjauksen muutosasennustyöt tarpeettomiksi. 

Valopaan älykkäät led-valaisinjärjestelmät soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin. Niiden avulla voidaan tarkoituksenmukaisesti ja energiatehokkaasti valaista muun muassa katuja, teitä ja ulkoalueita, pysäköintialueita ja -tiloja, teollisuuden ja kaupan pihoja ja tiloja sekä huoltoasemia. 

Älykäs led-valaistusjärjestelmä-sivuilla alasivuineen kerromme järjestelmän teknisestä toiminnasta. Ratkaisusivuilla esittelemme älykään led-valaistuksen erilaisia kohteita ja niissä saavutettavia etuja ja toiminnallisuuksia.

 

Valopaan älykkäällä led-valaistuksella saavutettavia etuja;

  • Tyypillisesti energiakulutus puolittuu kiinteään vastaavaan valaisuun verrattuna. Siis lähes puolittaa investoinnin takaisinmaksuajan. 
  • Ohjauksessa langaton kommunikaatio --> ei ohjauskaapelointia, muutokset master -yksiköllä ja WEB selaimella, uusien ominaisuuksien lataaminen, sensorien vapaa sijoittelu --> alentaa kustannuksia
  • Laajennettavuus; voidaan aloittaa yksittäisistä valaisimista, edetä valaisimien ja sensorien ryhmiin, minkä jälkeen voidan laajentaa alue- ja rakennustason älykkääseen ohjaukseen sekä tarpeen mukaan myös etähallintaan. 
  • Valomäärän hiipumisen kompensointi --> ei tarvitse huomioida valonlähteen alenemaa --> alentaa energian kulutusta ja pitää valomäärän suunniteltuna elinkaaren yli
  • Ohjauksen suuri kapasiteetti (valaisimien määrä) ja toiminnallisuudet sekä etähallinta