Vahvaa osaamista ja kokemusta 

Valopaa on valaistuksen, led-teknologian ja älykkäiden valaistusratkaisujen ehdoton asiantuntija. Asiakkaillamme on käytettävissään kokeneet valaistuksen ammattilaiset. Tuotekehityksessämme on kaikki tarvittava osaaminen älykkäiden led-valaistustuotteiden kehittämiseksi.  Led-valaisimien kehittämisen ja valmistuksen koko arvoketju on hallussamme.

Asiakkaamme ja suunnittelijat voivat hyödyntää kokeneita valaistuksen ammattilaisiamme löytämään mahdollisimman hyviä valintoja.

Yrityksessä on vahva osaaminen ja kokemus elektroniikka- ja tietoliikenneteollisuudesta, missä tuotteiden laadulla, pitkä kestoisuudella, ylläpidettävyydellä ja valmistettavuudella on keskeinen merkitys. Tämä kokemus on siirretty Valopaan tuotteisiin ja toimintaan.

Tuotekehityksestä vastaavan tiimimme osaaminen kattaa kaiken tarvittavan: valaistus-, mekaniikka-, elektroniikka-, ohjelmisto-, luotettavuus-, lämpö- ja optiikkasuunnittelun sekä teollisen muotoilun. Oman lisänsä tähän tuo laaja yhteistyöverkostomme.

Valmistamme tuotteemme pääosin itse. Omaa tuotantoamme täydentävät kumppanimme, joista monet toimivat matkapuhelin- ja tukiasematuotteiden alihankkijoina ja tarjoavat käyttöömme käytännössä koeteltuja teknologioitaan ja prosessejaan.

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, toimintaamme ja osaamistamme. Teemme yhteistyötä muun muassa Aalto-yliopiston valaistusyksikön,VTT:n ja Oulun yliopiston kanssa. Osallistumme myös kansalliseen ja kansainväliseen tutkimusyhteistyöhön. Valopaa on muun muassa mukana EU:n Enlight-projektissa (www.enlight-project.eu)