Led-katuvalaisimet

Valopaa Oy:n led-katuvalaisimet on kehitetty käyttäen yrityksen omaa modulaarista tuotealustaa. VPM led-moduulisarja ja siihen suunnitellut optiset ratkaisut tuottavat lukuisia variaatioita tuotteista, ja ne siten soveltuvat moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Led-katuvaloja voi käyttää mm. aluevalaisuun ja liikuntareittien valaisuun teiden ja katujen valaisun lisäksi. Autamme mielellämme valitsemaan sopivan valaisimen ja optiikan sinun tarpeeseesi! Toteutamme myös asiakaskohtaisia tuotteita.

 

 

 

Luotettavuus ja ylläpidettävyys

Valopaa Oy:n led-valaisimet ovat suunniteltu vaativien olosuhteiden pitkää elin-ikää vaativaan energiatehokkaaseen valaisuun. Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia tunnettujen valmistajien komponentteja. Mekaaninen toteutus huolehtii lämmönhallinnasta ja mekaanisesta kestävyydestä. Tuotteiden keskeisillä osilla, led-moduuli ja virtalähde, tiiveysluokka on korkea. Tuote on suunniteltu ylläpidettäväksi vaihdettavalla led-moduulilla ja virtalähteellä. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

 

Valonjako

VP led-katuvalaisimissa on käytettävissä kaikki VPM led-moduulisarjan optiset ratkaisut. VP1101 led-katuvalaisimessa moduulit ovat lisäksi suunnattavia. Toteutamme uusia optisia ratkaisuja asiakaspalautteen perusteella.

 

Linssi V11. Viereinen kuva on katuvalaistukseen sopivasta valonjaosta, joka on suunniteltu kapealle tielle. Soveltuu mm. kevyenliikenteen väylille ja asuinalueiden kaduille, joissa halutaan välttää häiriövaloa.

Julkaisemme valonjakotiedostot (LDT/IES) helmikuun 2010 aikana. Tiedosto on yhden moduulin valonjaosta, ota siis huomioon moduulien määrä ko.  led-katuvalaisimessa.

 

 

 

 

 

Linssi V12. Viereinen kuva on katuvalaistukseen sopivasta valonjaosta, joka on suunniteltu lyhyemmälle pylväsvälille ja leveälle tielle. Epäsymmetrinen valonjako tuottaa tasaisen valon tielle ja häikäisy on vähäisempää.

Julkaisemme valonjakotiedostot (LDT/IES) helmikuun 2010 aikana. Tiedosto on yhden moduulin valonjaosta, ota siis huomioon moduulien määrä ko.  led-katuvalaisimessa.

 

 

 

 

 

Huomautus! Koska jatkuvasti kehitämme tuotteitamme, pidätämme oikeuden muutoksiin