Asiakaskohtaiset led-valaisimet

Kehitämme ja valmistamme led-valaisimia asiakkaiden tarpeisiin hyödyntämällä omaa tuotealustaamme ja tuoterakenteitamme. Toteutamme tarvittaessa myös täysin asiakaskohtaisia led-valaisimia. Tuotealustan modulaarinen rakenne mahdollistaa nopean tuotekehityksen myös asiakaskohtaisissa tuotteissa.

Asiakkaamme hyötyvät kehitettyjen ja testattujen rakenteiden ja valmistusmenetelmien käytöstä projektin toteutuksen nopeutena ja korkeana toimitusvarmuutena sekä alentuneina materiaali- ja investointikustannuksina. Tuoteprosessimme etenee vaiheittain alkaen asiakkaan tarpeen määrittelystä ja päätyen testattuun asiakaskohtaiseen valaisinratkaisuun. Toimitusprosessissa huolehdimme tuotteen materiaalihallinnon, valmistamisen, testaamisen ja toimittamisen asiakkaamme haluamalla tavalla.

Ensimmäinen asiakaskohtaisen ratkaisu luovutettiin asiakkaalle syksyllä 2008.

Valopaa Oy myy kehittämiään led-moduuleja asiakkaiden oman tuotekehityksen osaksi. Kuvassa olevaa VPM1 led-moduulia voi asiakas käyttää sellaisenaan, tai sitä voidaan kehittää asiakkaiden tarpeiden mukaan. Led-moduuli on myös keskeisessä osassa asiakaskohtaisten valaisimien kehittämisessä Valopaa Oy:n toiminnassa.