Aluevalaistus

Valopaan led-valaisimet soveltuvat joustavasti monenlaisiin aluevalaistuksen tarpeisiin. Yleisvalaistukseen on saatavana neljä erilaista optiikkaa ja kohdevalaistukseen taas kaksi erilaista kapeakeilaista optiikkaa. Katuvalaistusoptiikat soveltuvat hyvin myös esimerkiksi puistojen kulkuteiden valaistukseen.

Valopaan led-valaisimilla on uniikki design. Samaan design-perheeseen kuuluvat valaisimet ovat asennettavissa useilla eri tavoilla. Tilanteen ja tarpeen mukaan voi valita pylväsasennukseen tai kiinnittää valonheittimen seinään tai tolppaan. VP1302 led-valaisin antaa lisäksi valoa yhdestä tolpasta myös kahteen suuntaan, mikä on hyödyllistä esimerkiksi pysäköintialueilla.

Valopaan älykästä led-valaistusjärjestelmää voidaan käyttää myös aluevalaistuksessa. Näin saadaan aina täsmälleen tarpeen mukainen valaistus ja säästetään energiaa. Valaistuksen ohjauksessa pystytään hyödyntämään vapaasti sijoitettavia antureita. Esimerkiksi liiketunnistimet on mahdollista asentaa valaisimien sijoituspaikkojen lisäksi pysäköintialueen tai puiston sisääntulokohtiin, jolloin järjestelmä saa tiedon alueella liikkujista jo ennen kuin nämä ovat valaistuksen piirissä. Etäohjauksella voidaan luoda valaistukseen erilaisia päiväprofiileja sekä huomioida ennakkoon esimerkiksi juhlapyhät ja tapahtumat.

Valopaan aluevalaisimet:

  • Samassa design-perheessä eri tavoin asennettavia ja eri teholuokkiin kuuluvia tuotteita
  • Eri optiikoita voi hyödyntää jopa samassa valaisimessa
  • VP1302 led-valaisin tuottaa valoa yhdestä tolpasta myös kahteen suuntaan
  • Katuvalaistukseen tarkoitetut ja hyväksytyt tuotteet sopivat myös parkkialueille ja muuhun aluevalaistukseen

Tuotteet:

Referenssejä: