Käyttökohteet

Valopaa Oy:n led-valaisimet ovat helposti muunneltavissa, ja soveltuvat siten useisiin käyttökohteisiin. Valopaa Oy on kehittänyt led-moduulit vaativaan katuvalaistuskäyttöön. Led-moduuleilla voidaan toteuttaa useita muitakin valaisintarpeita. Näillä sivuilla halutaan tuoda esille esimerkkejä erilaisista käyttökohteista.

Led-moduuleihin on valittavissa vaihtoehtoisia valonsuuntauksia, linssejä, joilla valoa voidaan suunnata tarpeen mukaisesti. Valomäärää muutetaan led-moduulien määrää muuttamalla. Kun tarvitaan enemmän valoa, lisätään moduuleja. Valaisimen rakenteella toteutetaan käyttökohtainen mekaaninen sovitus led-moduuleille, liitäntälaitteille ja mekaaniselle kiinnitykselle kulloiseenkin tarpeeseen. Samat mekaaniset ratkaisut soveltuvat eri käyttökohteisiin.

Käyttökohteet kartalla

Klikkaamalla kartalla näkyviä kohteita, saat lisätietoa kyseisellä alueella toteutetuista projekteistamme. Voit myös avata kartan suurempaan näkymään, jolloin käyttökohteista on saatavilla yksityiskohtainen listaus.

Otamme mielellämme vastaan tietoa asiakkaittemme valaistuskohteista. Lisäämme myös asiakkaittemme ottamia kuvia kartan yhteyteen. Lähetä valaistuskohteen sijainti ja kuvasi yhteystietoineen ja mahdollisen linkkitoiveen kera osoitteeseen: [email protected].