Pålitliga LED armaturer från Finland

 

Företaget

Valopaa är ett företag från Oulu i nordligaste Finland som sysslar med olika former av LEDbelysning. Vi designar, utvecklar och tillverkar högkvalitativa och hållbara LEDprodukter för krävande utomhusmiljöer, med fokus på industribelysning.

 

Produkter

Vi inriktar oss främst på att skapa belysningslösningar som ger hög energibesparing, lång livstid och är lätta att underhålla. Vi satsar på att vara det mest prisvärda alternativet under hela produktens livscykel. Armaturerna är utvecklade utifrån en modellplattform som är utvecklad av oss på Valopaa. Under produktutveckling fokuserar vi på att våra produkter ska vara pålitliga, lätta att manövrera, energisnåla och användbara under extrema förhållanden. Produktkatalogen består främst av gatubelysning, tak- och brobelysning samt armaturer som är specialanpassade för bensinstationer och high bays och flood lights. Utöver det säljer vi moduler och komponenter till andra tillverkare.

 

Produktkatalogen

Vår produktkatalog uppdateras kontinuerligt och du hittar alltid den senaste versionen på vår hemsida. Du kan själv välja att antingen läsa den direkt på vår sida eller att spara och skriva ut katalogen genom att ladda ner den som PDF. Vill du se katalogen på helskärm trycker du bara på ´Expand´.

 

Distributörer

Vår distributör i södra Sverige är LEDsystem Scandinavia. Du hittar våra produkter på www.ledsystem.se.

Vår distributör i västra- och mellansverige är Maristic AB. Du kontaktar dem genom www.LEDbutiken.se.

I nord Sverige vår distributör är ab sival. Läs mer från deras hemsida www.sival.se.