Led-valaistuksen ammattilainen 

Valopaa Oy kehittää, valmistaa ja myy  led-valaisimia, älykkäitä valaistusratkaisuja ja valaisinteknologiaa, jotka ovat energiatehokkaita, ympäristöä säästäviä, luotettavia ja pitkäkestoisia, ja joilla tuotetaan tarkoituksenmukaista ja miellyttävää valaistusta.

Tuotteistomme on parhaimmillaan, kun asiakkaillemme valaistus on investointi, valoa tarvitaan paljon ja pitkään ja sen elinkaarikustannukset ovat keskeinen valintaperusta hyvän valaistuksen lisäksi.

Tuotteitamme ja ratkaisujamme ovat led-valaisimet, älykkäät led-valaisinjärjestelmät sekä näiden teknologia-alustat. Yhteistä näille kaikille on energiatehokkuus, kestävyys, helppo ylläpidettävyys ja hyvä valaisunhallinta.

Suomeen ja ulkomaille on valaisimiamme otettu käyttöön tuhansissa kohteissa.  Ne ovat parhaimmillaan teiden, katujen, puistojen, ulkoalueiden, siltojen, urheilukenttien ja liikunta-alueiden, teollisuustilojen ja hallien sekä huoltoasemien valaisemisessa.

Vuonna 2007 toimintansa aloittanut Valopaa on täysin suomalainen yritys. Toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä.