Led-valaisimia vaativaan ja pitkäkestoiseen käyttöön

Valopaan led-valaisimet ovat tarkoitettu pitkäkestoiseen käyttöön, kun halutaan hyvää ja laadukasta tarpeenmukaista valaistusta, korkeaa energiatehokkuutta, hyvää tuotteiden ylläpidettävyyttä ja varmaa toimintaa vaativissakin olosuhteissa.

Valaisimemme perustuvat omaan modulaariseen tuotealustaamme. Alustan rakenneosat on suunniteltu siten, että näillä osilla toteutetut tievalaisimet täyttävät Liikenneviraston tievalaisimille asettaman 30 vuoden käyttöikävaatimuksen. Kaikki tuotteemme ja asiakkaamme hyötyvät samasta tuotealustasta ja sen laadusta.

Useita käyttökohteita

Led-valaisimemme sopivat useisiin käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin. Ne ovat erinomaisia katujen, teiden ja puistojen, siltojen ja alikulkujen, pysäköintialueiden, huoltoasemien, teollisuustilojen ja urheilualueiden valaistuksessa.

 

Älykästä valaistusta

Valaisimemme tuottavat joko kiinteää tai säädettävää valomäärä. Suurin osa valaisimistamme on saatavissa hyvin edistyksellisellä Valopaan langattomalla älykkäällä ohjauksella. Valaisimien yhteydessä i-kirjain tarkoittaa langatonta älykästä ohjausta ja is-kirjainyhdistelmä tarkoittaa edellisen lisäksi valaisimen sisältävän liiketunnistinsensorin. Tarjoamme myös mahdollisuuden valita valaisimien ohjaukseen perinteisiä ratkaisuja, kuten 1-10V ja Dali.

Yhteistä kaikille Valopaan led-valaisimille

  • korkea energiatehokkuus
  • hyvä ylläpidettävyys
  • hyvä luotettavuus
  • kestävyys, pitkä käyttöikä
  • erinomainen valaistuskyky

Valopaan ratkaisujen ominaisuuksista on näiden valaisin sivujen lisäksi lisää tietoa -laatu ja tekniikka-sivuilla sekä älykkäät ratkaisut-sivuilla.

Laaja valaisintarjonta

Valopaan kehittämä modulaarinen tuotealusta mahdollistaa laajan valaisintuotetarjontamme ja retrofit- sekä asiakasratkaisujen toteuttamisen.

Valopaan VPM led-moduuli rakenne on yksi led-markkinoiden laajimmin käytettyjä ja pitkäikäisinpiä ratkaisuja. Samaan moduulirakenteeseen on useita optisia linssejä toteuttamaan haluttu valonsuuntaus (kts. optiikat). 

Valaisintarpeeseen valitaan sopiva määrä led-moduuleja, käyttötarkoituksenmukainen optiikka ja virran voimakkuus sekä ohjaustapa. Samat rakenneosat kaikissa valaisimissa parantaa asiakkaan valaisimien pitkää ylläpidettävyyttä.