Led-valaistuksen ammattilainen 

Valopaa Oy on älykkäiden valaistusratkaisujen tarjoaja. Kehitämme ja valmistamme led-valaisimia, älykkäitä valaistusratkaisuja ja valaisinteknologiaa. Tuotteemme ovat energiatehokkaita, ympäristöä säästäviä, luotettavia ja pitkäkestoisia. Valopaan älykkäillä valaistusratkaisuilla tuotetaan tarkoituksenmukaista ja miellyttävää valaistusta.

Tuotteistomme on parhaimmillaan, kun asiakkaillemme valaistus on investointi, valoa tarvitaan paljon ja pitkään ja sen elinkaarikustannukset ovat keskeinen valintaperusta hyvän valaistuksen lisäksi.

Tuotteitamme ja ratkaisujamme ovat led-valaisimet, älykkäät led-valaisinjärjestelmät sekä näiden teknologia-alustat. Yhteistä näille kaikille on energiatehokkuus, kestävyys, helppo ylläpidettävyys ja hyvä valaistuksen hallinta.

Valaisimiamme otettu käyttöön tuhansissa kohteissa.  Ne ovat parhaimmillaan teiden, katujen, puistojen, ulkoalueiden, siltojen, urheilukenttien ja liikunta-alueiden, teollisuustilojen ja hallien sekä huoltoasemien valaisemisessa.

Vuonna 2007 toimintansa aloittanut Valopaa on täysin suomalainen yritys. Toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä.