Kuokkalan silta, Jyväskylä (Jyväskylä valon kaupunki, kuvaaja Jani Salonen)

Tasaista valkoista valoa kaduille ja teille

Valopaan led-valaisimet ovat mainio ratkaisu tie- ja katuvalaistukseen. Ne ovat helposti ylläpidettäviä, pieniä, kevyitä ja hienosti muotoiltuja. Valaisimemme eivät kerää lunta tai likaa. Ja mikä tärkeintä: ne tuottavat tasaista ja vilkkumatonta valkoista valoa. Tämä helpottaa myös turva- ja liikennekameroiden toimintaa.
Korkean energiatehokkuutensa ja hyvän kestävyytensä ansiosta valaisimemme elinkaarikustannukset ovat edulliset. Ylläpidettävyyttä edesauttaa se, että kaikki valaisimemme pohjautuvat samaan tuotealustaan.  Asiakkaan käytettävissä on myös laaja luotettavuustieto tuotteistamme.

Katuvalaisimien lisäksi valikoimassamme on siltavalaisimia sekä tieympäristön korostusvalaistukseen tarkoitettuja kohde- ja yleisvalaisimia. Katuvalaisimien käyttökohteita ovat kadut, kaupunkikeskustat, kevyen liikenteen väylät, alikulut, pysäköintialueet ja puistot.
VP1301 led-katuvalaisimella on Liikenneviraston hyväksyntä. Samoja led-moduuleja ja valaisinrakenteita käytetään kaikissa Valopaa Oy:n valaisimissamme.

Tie- ja katuvalaistusta voidaan asentaa ohjaamaan Valopaan älykäs led-valaistusjärjestelmä. Se puolittaa energian kulutuksen, jolloin investoinnin takaisinmaksuaika lyhenee olennaisesti.
Tuotteet:
  • Katuvalaisimet VP1101, VP1301, VP1302, VP1401 ja VP1402
  • Siltavalaisimet VP2221, VP2223 ja VP2224
  • Tieympäristön koristevalaistukseen kohdevalaisimet VP3111 ja valonheittimet VP3232 sekä VP3411
  • Älykäs katuvalaistusjärjestelmä
Referenssit: