VP2601 led-teollisuusvalaisin 'Oulu' VP2701 led-teollisuusvalaisin 'Vaasa' VP3233 led-valonheitin VP3511 led-valonheitin VP3601 led-valonheitin 'Kemi'
         

Led-valonheittimet

Valopaa Oy:n led-valonheittimillä toteutetaan mm. alue- ja kohdevalaistusta valitsemalla tarpeeseen sopiva valoa kotrolloiva linssi. Valaisimilla valaistaan ja luodaan elävyyttä pihoihin, puistoihin, rakennuksiin ja muihin kohteisiin. Erilaisilla optisilla ratkaisuilla, linsseillä, käyttökohteita ja -tapoja on useita. Esimerkiksi katuvalaisimissa käytettävillä linsseillä voidaan toteuttaa turvalliset kävelyreitit ja uudenlaista valaistusta piha-alueelle.

Luotettavuus ja ylläpidettävyys

Valopaa Oy:n led-moduulit ovat suunniteltu vaativien olosuhteiden pitkää elin-ikää vaativiin energiatehokkaaseen valaisuun. Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia tunnettujen valmistajien valmistamia komponentteja. Mekaaninen toteutus huolehtii lämmönhallinnasta ja mekaanisesta kestävyydestä. Led-moduulin tiiveysluokka on korkea, jolloin moduulia voi käyttää ulkona ja sisällä. Led-moduulit ja liitäntälaitteet ovat vaihdettavissa.

Valonjako

VP led-valaisimissa on käytettävissä kaikki VPM led-moduulisarjan optiset ratkaisut. Alla on esitetty muutama esimerkki valonheittimen käyttöön soveltuvasta optisesta ratkaisusta.  Kehitämme uusia valonjakoratkaisuja asiakkaiden palautteen perusteella. Katso kaikki optiset ratkaisut tuotetekniikka-sivuilta.