VP2101 led-valaisin VP2221 led-siltavalaisin VP2223 led-siltavalaisin VP2224 led-siltavalaisin  
         

Led-siltavalaisimet

Valopaa Oy:n led-siltavalaisimet on kehitetty käyttäen yrityksen omaa modulaarista tuotealustaa ja saavuttamaan Liikenneviraston 30 vuoden elinikä tässä käytössä.
VPM led-moduulisarja ja siihen suunnitellut optiset ratkaisut tuottavat optimaalisen valonjaon siltavalaisin käyttöön saavuttaen yhtä aikaa hyvän valaisun ja korkean energiatehokkuuden. Valopaan siltavalaisimia on käytössä useita tuhansia kappaleita Suomessa ja muissa maissa. Ne ovat osoittaneet käytössä hyvän kestävyyden ja luotettavuuden.

Luotettavuus ja ylläpidettävyys

Valopaa Oy:n led-valaisimet ovat suunniteltu vaativien olosuhteiden pitkää elin-ikää vaativaan energiatehokkaaseen valaisuun. Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia tunnettujen valmistajien komponentteja. Mekaaninen toteutus huolehtii lämmönhallinnasta ja mekaanisesta kestävyydestä. Tuotteiden keskeisillä osilla, led-moduuli ja virtalähde, tiiveysluokka on korkea. Tuote on suunniteltu ylläpidettäväksi vaihdettavalla led-moduulilla ja virtalähteellä. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Valonjako

VP led-siltavalaisimissa on käytettävissä kaikki VPM led-moduulisarjan optiset ratkaisut. Toteutamme uusia optisia ratkaisuja asiakaspalautteen perusteella. Katso kaikki optiset ratkaisut tuotetekniikka-sivuilta.