VP1001 led-katuvalaisin 'Ilkka' VP1011 led-katuvalaisin 'Ilma' VP1101 led-katuvalaisin 'Pallo' VP1701 led-puistovalaisin 'Iida'  
         

Led-katuvalaisimet

Valopaan led-katuvalaisimilla tuotetaan tarkoituksenmukaista valkoista valaistusta teille, kaduille, kevyen liikenteen väylille ja liikuntareiteille  energiatehokkaasti, luotettavasti, ylläpidettävästi ja asiakkaan halutessa myös älykkäästi.

Katuvalaisimien modulaarinen rakenne ja valonjakovaihtoehdot mahdollistaa valaisimien käytön myös pysäköintialueilla, pihoilla, puistoissa ja toreilla.

Valopaan led-katuvalaisimet kehitetään Valopaan modulaariselle tuotealustalle. VPM led-moduulisarja ja siihen suunnitellut optiikat tuottavat lukuisia variaatioita tuotteista, ja valaisimet soveltuvat siten moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Led-katuvalaisimia voi käyttää teiden ja katujen valaistuksen lisäksi aluevalaistukseen ja liikuntareittien valaistukseen. Autamme mielellämme valitsemaan sopivan valaisimen ja optiikan sinun tarpeeseesi.

Luotettavuus ja ylläpidettävyys

Valopaan led-valaisimet suunnitellaan vaativien olosuhteiden pitkää käyttöikää vaativaan energiatehokkaaseen valaistukseen. Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia tunnettujen valmistajien komponentteja. Mekaaninen toteutus huolehtii lämmönhallinnasta ja mekaanisesta kestävyydestä. Tuotteiden keskeisillä osilla tiiveysluokka on korkea. Valaisimet on suunniteltu ylläpidettäväksi vaihdettavalla led-moduulilla ja virtalähteellä. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Valonjako

VP led-katuvalaisimissa on käytettävissä kaikki VPM led-moduulisarjan optiset ratkaisut. Toteutamme uusia optisia ratkaisuja asiakaspalautteen perusteella. Katso linssivaihtoehdot Laatu- ja Tekniikka -osion optiikat-sivulta.