VP2101 led-kattovalaisin VP2221 led-valaisin VP2223 led-valaisin VP2503 led-teollisuusvalaisin  
 VP2601 led-teollisuusvalaisin 'Oulu'  VP2701 led-teollisuusvalaisin 'Vaasa'      

Led-kattovalaisimet

Valopaa Oy:n led-kattovalaisimet soveltuvat moneen käyttökohteeseen. Erilaisilla optisilla ratkaisuilla voidaan varioida VP led-kattovalaisimia, ja käyttää niitä mitä erilaisimpiin kohteisiin. Tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöisiä, mutta toimivat hyvin myös sisätiloissa, esimerkiksi kylmien varasto- ja teollisuushallien valaisussa.

Luotettavuus ja ylläpidettävyys

Valopaa Oy:n led-valaisimet ovat suunniteltu vaativien olosuhteiden pitkää elin-ikää vaativiin energiatehokkaaseen valaisuun. Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia tunnettujen valmistajien valmistamia komponentteja. Mekaaninen toteutus huolehtii lämmönhallinnasta ja mekaanisesta kestävyydestä. Tuotteiden keskeisillä osilla, led-moduuli ja virtalähde, tiiveysluokka on korkea. Tuote on suunniteltu ylläpidettäväksi vaihdettavalla led-moduulilla ja virtalähteellä. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Valonjako

VP led-kattovalaisimissa on käytettävissä kaikki VPM led-moduulisarjan optiset ratkaisut. Kehitämme jatkuvasti uusia optisia ratkaisuja asiakaspalautteen perusteella. Katso kaikki optiset ratkaisut tuotetekniikka-sivuilta.